This post is also available in: English

TOPHISTORIER
Startupøkosystemet kan være en jungle. Heldigvis udgiver vi igen i år ‘The Guide’ i samarbejde med Heyfunding for at hjælpe dig med at finde vej.
Community
Find vej gennem økosystemet: Årets udgave af ‘The Guide’ er ude nu TechSavvy Media
I et forsøg på at gøre kløften mindre, mellem forbrugere og detailhandlere, sikrer danske Anyday, 300 millioner kroner i gældsfunding fra et nordisk kreditinstitut og...
Aarhus
Scale-up sikrer 300 millioner kroner: Den første virksomhed som opnår licens efter nye regler Adam Feil
ICDKs startup projekt ’SDG Landing Pad’ har hjulpet et særligt udvalg af danske startups ind i verdensledende innovationsmiljøer i Kina, USA og Israel. Forløbet vidner...
Impact
Gennem ICDK har danske startups prøvet kræfter med verdens største innovationsmiljøer: ”Vi kan skabe nogle muligheder, andre ikke kan” TechSavvy Media
Partnere

The Guide (2024)

Det danske startup-økosystem er fuld af initiativer, organisationer og interessenter, som er klar til at hjælpe på alle tænkelige måder. Til at vejlede iværksætterne, finansiere og booste deres projekter og bringe de etablerede virksomheder ind for at hjælpe økosystemet med at vokse og trives.

Men det er svært at finde vej i de mange gode tilbud!

“The Guide” gør det lettere for alle at navigere i økosystemet – en slags gule sider for økosystemet med kortlægninger og lister over hundredvis af initiativer kombineret med god historiefortælling.

I vores fælles bestræbelser på at gøre det blomstrende økosystem mere tilgængeligt, er Techsavvy Media og Heyfunding glade for at kunne præsentere denne anden udgave af “The Guide”. En guide bygget oven på Heyfundings kortlægning af startup-økosystemet og Techsavvys redaktionelle og startup-centrerede ekspertise.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle vores venner i økosystemet, som har bidraget til denne publikation. Tro os, når vi siger: Det er fantastisk at se den indsats, omsorg og forskel alle ønsker at gøre – og den pay-it-forward-holdning, der er til stede hver dag.

God læselyst!

Gratis e-bog: From University to Unicorn

Sponseret AF:

Fremtiden i din indbakke

Få vores ugentlige nyhedsbrev med de seneste nyheder og største historier om tech og startups direkte i indbakken hver torsdag!

Mest læste
DEBAT
Startup guide
seneste nyt
Greentech